Bloggen är mongo seg.


Hej allihopa!

En liten kort update kommer här. Idag har babe hjälpt mig lite i stallet, så att jag vart klar lite tidigare...då åkte vi till Västerhaninge och fikade på kondis, mysmys sen köpte vi med oss semlor hem. Nu ikväll så har vi varit till til ridhuset med Ella och Anton, hon var sjuuuuukt duktig på att gå in idag, är så stolt. Sen har vi också färgat mitt hår som var liiiite utväxtigt haha, blev lite bättre faktiskt. Nu är kl 21 och jag är trött och ska nog lägga mig, imorn blir en fett lång dag. BYYYE

Förresten, grattis till min älskling som fyller 22 hela år imorn.

P.S - Ännu flera bilder från Tungelsta ligger nu på Facebook =)

Castrol GTX


Hej allihopa!

Har inte kunnat blogga nåt, då min egna dator för efter ca 5 min och varje gång jag skyndat mig att skriva ihop nåt och när jag ska trycka på publicera så hänger sig min hääärliga dator. MEN nu är baby här och jag lånar hans dator, woho =) Idag har jag ridit med en tjej som heter Therese, jag red DAMP Ella och hon Arne, det var lite halt men annars gick det bra. Nu på kvällen har jag och C-A chillat och lagat mat och myst, nu blire väl film snart o frukstund ;) haha.

Imorn ska jag rida Paddel, en fuxig buffel får se hur fan det går! På torsdag ska jag och Anja till ridhuset med Ella och ha lite markarbete/cavaletti, får se hur det går....
Längtar till imorn kväll för då är det nystart av ANDRA AVENYN, såå spännande just nu hehe, ge mig imorn 21.00

BYYYE

Första inlägget från Tungelsta!


HEJ ALLIHOPA!


Jag har inte kunnat skriva något då jag inte haft internet. MEN nu har jag...iaf fram till på Söndag kväll (lånar johan, som e anjas man)

Ja alltså, jag har nu flyttat till Stockholm - Tungelsta. Där jag bor i ett eget gulligt litet hus, och Ella bor i en utebox, både hon och jag börjar trivas riktidgt bra :D Denna vecka har jag jobbat alla dagar utom igår, och jag har kommit in i alla stallvanor nu. Har ridit mycket, både på Ella och Anjas hästar..det är jättekul :)
Vi har också varit iväg och tränat för Helena Persson, och nästa helg ska vi på kurs för Pia Pantzer, det ska bli roligt och kolla på :)

På tisdag kommer min älskling också, wohooo, längtar sönder :D
nej nu ska jag kika runt lite innan min dator kurkilerar.

SAAAKNAR ER ALLA <3 PUUUSS



Gör som havet - VÅGA!

Godmorgon!

JAG ÄR HAPPY HAPPY HAPPY!!!!!!

Igår var jag nämligen till Stockholm, och kollade på ett jobb (hästjobb) det var SKITBRA, så nu inom en MYCKET snar framtid flyttar jag och Ella, wohoo! längtar sjukt mycket. Nu ska jag kasta på mig nå klän sen dra te stallet och fixa, sen blire stan med banken, arbetsförmedlingen och gymet, (ska försöka fixa "bort" mitt gymkort)
aaah, nu vill ja åkaaa!
BYYE



<3


Find your strength in love

HALLOJ!
Igår blev en otroligt lyckad kväll, först hade jag Hella och Malin middag. Lite senare in på kvälln så kom Robban och Ica och förfestade med oss innan vi drog till Etage där vi firade in det nya året med dans så de heter duga!
Det var jättekul!

Idag har jag mått lite dåligt, sen har jag också varit på nyårsfika hos Helene & Göran, mysigt! Nu är jag helt slut o´ch tänker bara chilla tills det blir sovtajm. Imorn kommer min älskade hem igen, jippie, god i miss him.
Så imorn ska jag umgås med han, ska väl hinna rida och fixa stallet innan också.
BYYE

Lägger in en liten bild också på mig & hella <3




.


I decided long ago, never to walk in anyone's shadows
If I fail, if I succeed
At least I live as I believe
No matter what they take from me
They can't take away my dignity


RSS 2.0