Du har så svårt att säga om jag ens betyder nåt för Dig.

Hej. Idag har varit en lång dag som vanligt. Pallrade mig till stallet vid 12 snåret, mockade och fixade allt där, sen tömkörde jag och Barbro Cat som var helt störd idag, inte kul. Sen myste jag med alla vovvisar som vart så glada när jag kom, och efter det åkte vi till K-byn och jag bytte om, sen for vi till Borlänge och köpte nytt Kopparjärn vitt (XW) och efter det vart det Hedemora för att hämta sadeln (som vi testade igår) som ej passade, men vi hoppas nu att det funkar med vitt. Sen så lämnade Barbro av mig och cp CA hemma och vi åkte då till Lager 157 där CA inhandlade nödvändigheter för den bostadslösa, haha.  Sen blev det äntligen att komma hem och laga mat och chilla ner. Nu har klockan slagit 23 och jag tänker gå och borsta mina tänder och sen sova. Imorn blire träning med valko och sen sadeltest igen, jag håller alla mina tummer. TJAO



Bild: Valko visar mig träningsmooves på en middag jag hade förut.


btw - fuck på allt.


I banished every memory you and I had ever made


Godkväll! En liten update kommer här, har faktiskit inte suttit så mycket vid datorn de senaste dagarna.
Torsdag: Vaknade brevid Baby, TVINGADE mig upp och åkte till LFC och tränade lite innan jag och valko drog till Sveden och hjälpte Helene & Göran och Eiler såklart med shettisarna, vi promenixade med Odd & Orkidé sen släppte vi ut alla 5 och sen gjorde vi klart stallet. Efter det käka vi lunch och sen drog vi ut till Ella, och jag skulle testa hoppa henne för första gången, det var minst sagt intressant....hon tyckte det var as kul och jag med, fast hon slängde av mig två gånger haha. Jaja det gick ju bra iallafall har bara lite ont i ryggen och en skråma på armbågen.
Fredag: Red med SKROLLAN på Ella och Cat det var kanonkul :) Sen blev det mys me baby och efter det pizzabak med honom och Mammi hemma hos Mims..slutligen så gick vi och såg Luftslottet som Sprängdes, den var spännande och BRA :) Sen hem och sov.
Lördag: Idag har jag bara varit i stallet och ridit dampfröken som var extra pigg idag såklart, har ont i armarna.....Efter stallet duscha och chillade jag, och så har jag kikat på sändningar från Globen och även kört en sväng till Borlänge. Nu sitter jag bara i sängen och tråkar.
Imorn ska vi testa en ny sadel,  jag ber till gud att den passar. Efter det blir det glöggfika hos mimmis! trevlans. TJAO



Sötnosen <3

.


whenever you tried to hurt me
I just hurt you even worse
And so much deeper


She fits in your arms like they use to fit me.


hoho!
Idag vart en långans dag. Hade ställt kl på 8 för at åka till stallet men de blev de inge av jag somnade om.....vaknade sedan vid 10 då var det försent att åka dit om det skulle hinnas tränas också. Så vid 12 tog jag bussen te stan och tränade med valk i över en timme vi var fett duktiga idag är faktiskt riktigt stolt över oss må jag säga. När vi tränat klart så pös vi ner till Mammi som hjälper mig med alla norge/Sverige a-kassa papper, man kan ju bli galen för mindre så att säga ;) Efter det bjöd valk mig på baguette på lilla europa, yummie och tack för det. Sen promenixa vi till station och jag tog bussa hem. Och nu hemma ikväll så har jag städat en massa och fixat iordning lite här :) Nu börjar jag bli trött och kanske ska sova lite. Imorn blire åka och kolla sadlar sen ridning och efter det träning med valkis, efter det mystajm! TJAO




Lägger in ett litet tips på en bodyscrub som doftar MÖRK CHOKLAD, man blir sjukt mjuk och doftar ljuvligt, den är inhandlad på KICKS i GBG i somras och kostade ca 200 om jag ej missminner mig! Ett mkt bra julklappstips till personen som älskar sånt.


Själavård skjuts upp till efter döden


Jag antar att du vänjer dig, jag antar att du vet
ensamhet:
det är det enda vi har kvar.



Jag har så svårt att veta om jag ens betyder nåt för dig

...du spelar nåt slags spel.

.


Hej. Dålig update som vanligt i know. Jag hade en bra helg iaf, på fredagen var jag hemma och chillade hela kvällen med finmiddag, idol och lite chaffisuppdrag. Lördagen: så var jag och Barbro på lite långtur med pållarna, Ella hetsa som fan som vanligt, snark. På kvällen blev jag bjuden på bio av Babe (Såg 2012) sen vart det Etage, kul! Söndag: Så var vi till Österå och tränade för Johanna, Ella var givetvis as pigg och hetsade så hon trampade sig och fick ett litet sår på höger bak....ingen fara, men nu blir det boots runtom tills hon chillat ner lite. Efter det så åkte jag och C-A på middag hos mims och bakade lussekatter som vart fett goda :D

Idag Måndag: Så har jag chillat lite hemma sen tömkört Cat och sen har jag mysat me barbos alla vovvar och sen har vi kikat sadlar på internet i cirkus 3 timmar haha, men det är sjukt svårt att hitta det finns inget som passar Ella, jävla Connemara ^^.  Kom hem vid 20 typ och sen dess har jag bara suttit här i soffan och nördat mig nörd som man är, hehe. Nu borde jag sova, imorn ska det tränas på LFC, fixa stallet och tömköras + greja me pappersarbete.
Vilket hektiskt liv man har. haha. Nej skämt och sido...nu orkar jag inte skriva mera. BYYE



Bild på lussekatter som jag och mims bakade för två år sedan ;)


Ingen kärlek går att ta för given

TJO! Är ganska nyss hemkommen från Ella (dit drog ja efter sveden) Red ut ensam idag, jävla dåre hon är börjar bli galen på henne.....men men nu har vi iaf tagit bort kraften (hippobas Basic) så hoppas att det funkar och att hon nu kommer chilla ner några hekto. Nu sitter jag bara här vid datorn och väntar på att min ansiktsmask ska verka sen ska jag huppa in i duschen sen ska jag gosa ner mig under täcket och lyssna på melissa, mys :) Synd att inte baby är här me mig. Men han kommer imöra iaf, gytt!
Nää duschtajm vare vettu! BYYYYYE



<3 <3 <3


Håll i vännen som du har kär..

tralalalala, sjuuuk tristess. Förstår inte ens varför jag har hållt igång HEELA dagen, kom precis hem från Sveden där jag umgåtts med valk och kikat när Hella huppade på Ammi, och nu sitter jag här framför datorn och har TRÅKIGT, valk vill att jag kommer dit och sover men jag hörkant nå ;) Ska väl lägga mig och sova nu antar jag.

IMORN: Sveden ---> Ella ---> Träning (kanske)




BILD:
Odette & Orkidé som jag och valk tömkör :)


det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot.

Jag ger upp jag orkar inte bli besviken.

.

Hej! Idag har varit en lååång dag...vid 9 imorse pussade jag baby hejdå (han ska te sthlm) och sen knallade jag ner till bussen som tog mig hemåt till k-byn, där jag käkade frulle och drog på mig ridkläderna. Vid 10 kom Barbro och hämtade mig, så åkte vi till sveden och skulle hitta bett till Cat, så leta upp Eiler <3 så att han kunde öppna shopen..men tyvärr fanns inte det vi sökte, så vi åkte vidare, in på city gross där dom inte heller hade. Så då åkte vi till Aubiose där vi var stensäkra på att dom skulle ha..men icke. Det slutade med att vi köpte ett i Evas lilla butik i Hosjö, haha då hade vi åkt runt överallt när det fanns så nära, men men. Sen åkte vi till stallet och fixa och tömkörde både Ella & Cat, som var duktiga :)


Efter det drog jag hem och duschade sen blev det ädelostshandling på ica i svärdsjö haha och nu har jag precis ställt in min kvällsmat i ugnen (kyckling och klyftpotatis) mumma.

Nu ikväll ska jag väl chilla några timmar...sen kanske åka till Sveden med valk och kika när Hella rider om vi orkar haha. Jag är trööött. Imorn ska vi (el ja hoppas valk vill) åka till sveden och hjälpa Eiler och Helene med stallet och shettisarna. Det är dom värda :) Nää nu blire (hör och häpna) lite TV tajm ojoj.
BYYE

.

IDAG får ni en bild på mina maouisar som ALLTID invaderar min säng när jag ska vara där! Jävla skrällen.




If there was some way to express it outherwise I would

Halla! Sanhi kör på hård update här nu efter diverse klagomål (valk) så ja läs och NJUT nu haha. Nej skämt och sido...sitter nu i min egna säng igen och lyssnar på Elton John... är precis hemkommen från baby, jag planerade om min morgondag och tar stallet och dressyrandet på morgonkvisten, sen blire träning på förmiddagen/under dagen, sen ska jag kanske klämma in en liten promenix med skrollan om det passar sig.

Idag har jag tömkört Cat, det var minst sagt intressant, trodde jag skulle fara på nosen ett antal ggr ute på den blöta/leriga banan...Cat var inte särskilt imponerad av tömmarna om man säger så, och verkade inte gilla det alls..så hon vart typ helt crazy, men jag höll mig lugn och redde ut det ganska bra och till slut fick vi några varv i sansad skritt så vi gav oss, men det där är verkligen något jag och Barbro ska jobba med.
Ella fick vila idag hon har gått rätt mycket på senaste, men imorn ska vi som sagt dressyra, med nya sadeln o allt...woho i Love it.

Nää nu orkant ja skriva nå mer, klockan har passerat 24 och jag borde lägga mig och få några timmar behövlig skönhetssömn. Imorn blire hårt på gymet igen, längtar. NATTINATT




Bild: CAT :)


Stand by me

Godkväll. Ett litet nattinlägg kommer här.
Jag är sjukt kass på att uppdatera, jag har inget att skriva om känns det som. Jag gör endå bara samma sak varje dag, vaknar,myser,tränar,rider,käkar,myser,sover haha, de är mina dagar det, fett nice tänk om man kunde få pengar för sånt ;) Men men så är icke fallet, och jag kan informera er om att jag nu är inskriven på arbetsförmedlingen och har skickat papper till A-kassan både i Norge och Sverige, ibland är jag bra duktig alltså.
Just nu har jag precis kommit hem från baby, jag kände för att sova i min egna säng inatt, längesen jag kände så, weird. Så nu sitter jag bara här i min stora sköna ensamma säng och lyssnar på Winnerbäcks ljuva stämma, och tänker tillbaka...på dom gamla goda tiderna, får man säga så? YES i think so.

Åh.

Nä usch nu blir jag blödig och nostalgisk, ha de gött fölk så hörs vi. TJAO




Bjuder idag på en VIND bild på Ella haha. jag är sämst på att fota, men SÖT är hon :)


I don't wanna loose you...

Hoho! En liten update kommer här. Jag ligger hemma i sängen och är dålig....jag har typ insjuknat i någon väldigt mystisk migrän liknande grej? Härligt, no..hade det igår med i stallet och senare på kvällen usch, inte bra. Men men, igår var jag iaf ute och klättrade med barbro och cat, Ella verkar trivas med att vara skodd runt om, vi tror att hon aldrig varit det förut, dels för att hon e krånglig med bakfossingarna och för att man oftast inte har bakskor på avelsston (som hon alltså varit) så ja det var ju bra att det funkade iaf. Idag blev det ingen ridning eftersom jag mår så dåligt. Men imorn hoppas jag att jag mår bättre, så då ska jag dressyra lite.

Idag har jag tagit mig i kragen också och ringt till A-kassan och hört mig för lite, kärringen på andra sidan lurn skulle skicka hem nå papper som jag ska fylla i, nice sen får vi se vart de leder då.
Ikväll ska jag iväg till jysk med baby och kirra nytt täcke och lakan kanske, sen blire väl att jag ska kika AA som jag missade igår. Nää nu orkant ja skriva nå mera, tänke nog sova en sväng istället. PUSSI

-





Bjuppar på en fin fyllebild på mig och darlingen också ;)

<3


You really got a hold on me.

tjabba! Idag har jag inte gjort mycket, ridit lite långritt med Barbro, Cat och Ella som hade DAMP idag, har ont i armarna....tror att barbro smygmatar henne med havre haha, nej skämt och sido men hon är väldigt pigg.
Sen så blev det en liten "Fars-dag middag" i form av pizza. Jag vart så mätt så jag gick och la mig i sängen och råkade sova några timmar, jag fattar inte vad som hänt med mig...jag har inte sovit såhär mycket på länge, skandal.
Sen så nu nyss så har jag kikat på Kenny Begins, den var rolig haha. Och nu har jag mongo tråkigt, tristess delux. Borde kanske gå ut och gå en sväng, men det regnar säkert haha.

Imorn ska jag upp tidans, för Roger kommer och skor Ella vid 10 tiden, och innan dess ska jag ha hunnit klippa/raka lite mera och tömköra henne, så att hon är varm innan hon ska skos. Sen efter det så blir det simning med Mimmi om inget kommer i vägen. Och på kvällen ska jag nog umgås med C-A. Nää nu är fet slutskrivet. BYE







Im here without you baby..

GODKVÄLL Ligger ensam i sängen och nördar runt, saknar baby som fan, hatar att vara utan han.
Idag har jag inte varit ett dugg bakis, hallelulja (var ut i rättvik igår) Jag har varit i stallet och rakat/klippt Ella som var så superduktig, jag och barbro vart så stolta över henne. Så det var riktigt roligt. Sen så blev det att åka hem och städa undan här och långduscha (haha 10 min) Nu på kvällen har jag bara chillat framför tvn och även sett en film...nu ligger jag bara här i sängen som sagt, lyssnar på Beatles och chillar, ska väl dra av överkastet och lägga mig helt kanske, ska vara i stallet vid 10 imorn. Nä nu orkar jag inte skriva något mer, eller jo, jag vill att Valk kommer hem nu, och att baby kommer tillbaka sen skulle jag vara nöjd, eller ja ett jobb också, haha. GODNATT



- Du tror du vet hur allt ska va.


We lived and learn.

HALLA! en liten update ska jag nog orka med i detta deprimerande tecken. Det är torsdag kväll, det har snöat (nästan) hela dagen, det är kulet, jag hade inte tillräckligt med ork för att rida, jag är ensam för baby har lämnat mig (för sthlm), jag va trött och sov nyss  i 3 timmar, vilket kommer resultera i att jag kommer va uppe as sent inatt (om jag har otur) som jag då alltid har! JIPPIE. Grattis till min darling som fick jobb idag förresten, fuskis jag vill också. Fast hon förtjänar det mer än mig men endå...Jag hoppas på de bästa när det gäller min jobbfront, men jag  har faktiskt en plan B, men det är tveksamt om den skulle funka, jaja det återstår att se. Nu ska jag kolla mina resterande avsnitt med Two and A half Men, hallelulja! TJAO (biatch)

.

Remember ---> Everything you love is killing you.

Jag vet precis vad du känner.

Ja kan inte skilja på o jag vill vinna dig, och jag kan inte skilja på om jag vill va me dig, och jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig och jag kan inte skilja på om jag vill skada dig,

Men du om någon borde förstå att man inte gör såhär mot mig.




Everything i love is killing me

Hej. Im dead, jag är sjukt sjuk. så tyck synd om mig tack. Adjö ses i helvetet.



RSS 2.0