Jag skulle andas i det tomrum som blev över...

...om du lämnade mig nu.

_

HALLOJ!
en liten kvällsblogg får ni idag. Min dag idag har varit soft och skön, vaknade upp brevid baby sen så åkte jag till stallet och red en snabb/kortis på Ella, sen hem igen och vi softade lite innan vi drog in till stan och chillade ännu mer, sen blev det en kortis på stan också där jag inhandlade det viktigaste inför morgondagen dvs en liten spritflarra ;) Sen så lämna jag Mr fagget vid hockeyhallen och sen drog jag hemåt, och jag och farsan lagade oxfilé och klyftpotatis, gytt som fan. Nu sitter vi och zappar mellan rock klassiker, winnerbäck, alan jackson och Idol haha. Jag ska se film och dricka lite vin nu tänkte jag. Imorn blir det en stor dag :D  -  TJOFRÄS


Måste också länka till en fin film valkis gjort ----> http://sendables.jibjab.com/view/CeMDVuI3BBiLkOlg




.


Det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten.



Come up to meet you tell you i'm sorry..

..you don't know how lovely you are.

.

GODKVÄLL! En liten snabb update som vanligt.
Idag har jag och valk gymat hårt, jag tvingade henne att gå ner till "kill gymet" och siddu där fanns det bra grejer vettu, så nu har vi nya bra övningar pga min envishet ;)
Sen vart de stan ett långt tag...mat och shopping o fika, innan jag drog till Ella och dressyrade lite, duktig var hon faktiskt. Nu ska jag in till stan och leka...adjöss



Don't you just love goodbyes.


Med ena foten utanför...



Du ville träffa mig i veckan, det var nån dag som passa dig
Du tog förgivet att jag kunde, men du glömde fråga mig.


.


Hejsan. Kort uppdate ingen ingen skrivlust.
Idag har jag och Ella tränat för Johanna, hon skötte sig strålande faktiskt. När jag kommit upp på min gamla nivå sen så kommer det bli kanon. Imorn ska jag och valkis träna, sen ska jag rida såklart.
Bye.



Praktik växjö 07.


Vem lämnade vem?

jag ska aldrig mer säga sanningen
till nån som saknar förmåga att förstå


.

HALLÅ!
idag har jag ridit med Mammi & Cat sen har jag köpt världens bästa skiva, sen har jag inte gjort något mer haha. Nu sitter jag på regementet och väntar på C-A, ska kika lite two and a half men medans jag väntar.
TJIPP




Du är bättre än du vet...

...men det klär dig att du tvivlar på din duglighet.

__


HEJ! Idag har jag varit lite bakis....så jag har inte gjort så hemskt mycket. Åkte till Borlänge och gick på kupolen med mamma sen åkte vi hem till henne och jag dog i hennes sköna tempur säng, sen kika vi lite tv. Och vid 17 tiden drog jag mig hemåt (el ja regementet) där jag e bosatt under helgen, baby är i Karlstad och jag lånar hans lilla krypin, skönt :) Nu ska jag se lite film sen Two and a half men. Imorn ska jag rida, men FÖRST ska jag ner på stan och köpa MELISSA HORNS nya skiva, den kvinnan kan skriva låtar hon, jag dör av att läsa texterna, måste HÖRA!
Längtar, haha. Nej filmtajm nu som sagt. TJAO (biatch)


.



Du håller om mig och jag vågar hålla kvar

<3


fyfan.

där gick tamefan i mig gränsen, fittkärring jag hatar dig. DÖ!

.

FAAAAAN.
ge mig ett jobb NU och en egen bostad så jag slipper det här jävla fittkuk dårhuset.



Life is easy when you fake it.

GODKVÄLL! Idag har jag tränat med valkis, sen fikat med peris, sen var det meningen att jag skulle ut och rida Ella men jag kände mig krasslig så lät henne stå idag + att det är bra att hon får tänka över gårdagens lektion för Johanna. Så jag åkte hem istället och sov fram till nu ungefär, sisodär 5 timmar, gud va bra.
Nu ska jag väl chilla och dö. HEJDÅ

Ta ett steg så tar jag två.

HEJ! HAPPYFACE HERE.
Idag har jag besiktat Annmarie hon gick igenom typ iaf, haha ska pula lite så blire kanon.
Sen har jag och Barbro och Ella såklart varit till Österå och tränat för Johanna, det gick BRA och Ella va så duktig me lastningen, åh, im so happy =) Nu ska jag kika AA, sen åka in till baby och mysa. Imorn äre träning (gymet) som står på schemat till en början, sen ridtajm och fikatajm och slutligen mystajm.
ADIOS





Inget svar är också ett svar..

HEJ! Idag har jag chillat, fått nya däck på annmarie och ridit Ella, har inte hunnit mera. Nu tänkte jag lägga mig o chilla lite i sängen igen, sen dusch och sen blire in te stan o hämta baby vid tåget. Imorn blire tidig träning, sökajobbgrejs, ridning me tatchi, sen mys i guess. Gillar mina dagar nuförtiden :) Som sagt jag är så nöjd med allt just nu! wie. TJOFAN




- Jag har en trogen gammal vän, som väntar mig om kvällen..som ställer upp i alla lägen


Ge mig en vink och du får mina känslor...


Godkväll.

Idag har varit en bra dag igen..gick upp vid 8 och åkte och fixade ordning stallet, sen åkte jag hem och kröp ner under täcket igen och lyssnade lite musik o halvsov. Vid 12 tiden åkte jag in till stan och hämtade Johanna och så åkte vi ut till Ella och hon hade lektion för mig, det var intressant och väldigt roligt, gick bra faktiskt, jag måste bara få tillbaka känslan så kommer detta bli jättebra. Så nu ska vi träna för henne en gång i veckan, ska bli superkul.

Åh allt känns bara så bra just nu, mina vänner, Ella och C-A gör mig så lycklig. Nu är det bara ett jobb som fattas. Måste även tillägga att jag är väldigt glad att jag flyttade hem från Norge, nu börjar jag bli mitt gamla vanliga jag igen :) Jag vill också påstå att det är sjukt tråkigt att sitta hemma själv en Lördagkväll, skulle ju gått på bio med darlingen men hon är lite sjuk, och jag var inte heller så pigg på det faktiskt. Men men imorn kommer ju baby tillbaka från stockholm iaf, jippie. Då slipper jag vara hemma och behöver inte sova ensam, prima.
Nu har jag precis kommit in från en liten stjärnpromenad runt i byn, det är riktigt vackert ute, skön frisk luft och lugn fin mysmusik i lurarna det är grejer det såhär på kvällskvisten.
Imorn har jag inte mycket planerat, ska rida Ella sen fara till Borlänge där Anders äntligen ska skifta däck på Annmarie. Nä nu ska jag fixa lite här sen lägga mig. Godnatt.




Jag vet att om jag längtar så gräver jag en grop och sen faller jag själv däri.


Dina drömmar blir allt svårare att se nu...

..och mina finns snart inte längre kvar.

.

Godkväll.
Tänkte knåpa ihop ett litet nattinlägg. Idag har varit en bra dag, har umgåtts med darlingen, vi for till IKEA/VALBO där det shoppades lite nödvändigheter nu har jag allt inför vintern tror jag...de vill säga vinterjacka o vinter "kängor" typ, mössor varmare klänning mm. Sen nu på kvällen blev det Idolmys hos Valk med henne och Hella, trevlans. Nu sitter jag och pratar med Ems, kikar gamla kort, lyssnar på John Mayer, chillar och saknar C-A :( Han är i sthlm, buhu. Men han kommer hem på söndag igen, tur det. Imöra ska jag rida dressyr på Ella kan bli intressant. Sen ska jag leka med darlingen igen <3 Wie. Nä får de va nog för idag. NATTINATTI

.

Bjussar på en sproillans ny bild också.



.

- I belive I can change your mind
revive what is dying inside.




Du har viljan att bli större här är du redan stor.

Godkväll! Sitter hemma hos C-A och chillar, jag har lagat finmiddag, nu myser vi och kikar på fotbollen. Sen blire falk film I guess, Mys. Idag har jag tränat med valk på morgonen, sen har jag ridit Ella som var relatvit skötsam idag, det blir bara bättre och bättre, är så glad för det. Hon gör mig riktigt lycklig.

Imorn ska jag upp tidigt, hem och hämta lite saker fixa mig och sen ut på "uppdrag" innan jag ska rida vid 14 tiden. Kanske ska iväg till Aubiuose och köpa en ny ridhjälm, men får se. På fredag blir det IDOLMYS med mina stjärnor (hella and valk) det ska bli riktigt trevligt. Min myskamrat åker hem te sthlm under helgen så jag får väl klara mig själv, haha. tråkigt. ADJÖSS



BABRO OCH CAT JAG OCH ELLA


.


Du trodde säkert att jag hoppats
På nått som aldrig ska bli av
Men jag har aldrig lyssnat när du lovat
Aldrig ställt några krav.


Jag kan inte skilja på om jag vill va med dig.

Hallojs! Är precis hemkommen från Ella, idag red jag ut en kortis SJÄLV först (Och hon va snäll!!!) sen red jag en stund på banan, hon är meget pigg och jag har tappat väldigt mycket i ridningen, jag "håller mig fast" med högern så jag får skitont i axeln (Y) kanon bra. Längtar tills jag tränat upp alla ridmuskler igen...är på god väg iaf :) Slängde på henne täcker o kasta ut na i hagen sen åkte jag hem, Barbro och Caroline hade redan fixat stallet, gött! Så nu ska jag huppa in i duschen sen blire bio. Nice. ADIOS


MELISSA HORN - JAG KAN INTE SKILJA <3

- Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig.




<3

snyggve ;)

Now your gone and im free.


Godkväll.
Idag har varit en BRA dag. Började med träning på morgongen sen blev det en tur till stallet red runt hemliga börje och en kortis på banan, ella var tossig som vanligt, men men jag ska allt fixa till henne när jag är kapabel till det..

efter stallet blev det hem och lägga ansiksmask, duscha, liten powernap och sen blev det chill delux. IDOL o nörda vid datorntajm. Nu har jag fixat me min lilla "night secret" lyssnar på melissa och fundrar faktiskt på att lägga mig, hur tragiskt det än låter på en fredags kväll då jag är i mina bästa år. Juste på tal om det,  jag har tagit ett beslut att jag ska vara nykter fram till slutet av November då darling fyller 20. Ska försöka iaf, och hoppas att jag lyckas. Fan jag känner att det börjar bli riktig vuxen varning på mig, skandale. Nej som sagt ska väl gå och knyta mig nu. natti natt



valk and me försommar 08 ;)


.



You can't make your heart like me, if it don't want to, when love don't go both ways then someone's have to go
.


Ingen kedja är starkare än sin svagaste länk

TJA! en kort liten uppdate. Idag har jag inte gjort mycket, käkat lunch med Mammi på kings, varit hos tandis, betalat annmarie räkning, myst och sett filmer med C-A, städat bilen och chillat. Nu ska jag duscha lite sen fara in te stan för att sova där, gym 9.30 imorn innan det är Ella-tajm :) Och på kvälln blir det grekisk middag hos mimmi & mammi.
ADIOS



// TJORV

Ge precis vad du behöver och ta vad du kan få..

Hoho i stugan!
Meget bra dag idag. Gick upp tidans och red en kort skrittvända
på Ella i den isande kylan,
fixade stallet, sen åkte jag hem
och kröp ner brevid CA, mys.
Upp illa kvickt igen och på med
träningskläderna sen drog jag och valk
till LFC och gymade, duktigt..sen blev det tandis en sväng
och sen åkte vi till Borlänge och köpte ett träns till Ella,
 det vart en heldag. Nu sitter jag och
väntar på maten lyssnar på Melissa Horn
och pratar med darling & valk. Sen går annmarie till stan
som vanligt. ADJÖ

.

Ja vissa stunder kan det kännas ensamt
Och du undrar vad jag tänker på
Så jag håller hårt och kryper tätt intill dig






Vi talar aldrig högt om det vi har.



My friends make me smile :)

Jag har VÄRLDENS bästa och finaste vänner, puss på er. Middagen igår vart kanon bra och trevlig. även om krogen efter kanske inte var så rolig men men! TACK endå! :D och tack för dom fina presenterna. Älskar er. PUSSI






- Den som upphör att vara vän har aldrig varit det


skänk mig mer kärlek eller mer förakt.

Hallå i Stugan! Tänkte knåpa ihop ett litet nattinlägg...idag har varit en meget bra dag. Började med stallet o red Ella, sen vart det sundborn o slänga skräp o diverse grejer, efter det promenix med Ems, sen lunch och sen sov jag lite middag. Och nu på kvällen har mammi först färgat mitt hår och sen har jag myst med C-A och sett film, nice. Nu ska jag lägga mig och se ett AA avsnitt sen blire godnatt och sov gott. Upp tidigt imorn med och har en hel del att urätta. GODNATT









Cat, Ella & Happy Feet :)


en misstänksam människa avslöjar åtminstonde sig själv

HEJ!

IGÅR: Red ELLA på morgonen, sen far jag till IKEA med morsan, handlade nodvändiga grejer sen vart det middag med Mammi & Mimmi, där höll vi en mycket djup diskussion om mig o livet som det ser ut idag..det slutade med att jag & mimmi tog annmarie och åkte till Norge och hämtade alla mina saker. Så idag har vi alltså packat och kört bil, vart på Hööks och sen slutligen kommit hem. Så ikväll har jag byggt ihop en byrå och försökt organsiera allt skit jag har, fyfan det är mycket kvar men det är mycket gjort också, gött :)

Är sjukt mongo trött nu, halvligger i soffan o lyssnar på E.S nu innan jag ska lägga mig, för det är det dags för nu, Ska upp 7 imorn då jag ska vara i stallet kl 8. GODNATT



iih.

RSS 2.0