ELLA!!!

IM IN LOVE!

åååh är så sjukt HAPPY nu. Kom precis hem, har varit till Liljansnäs (ca 15 min körning härifrån) och provridit ett Connemara sto, som JAG SKA bli Medryttare på. :D :D :D Är så sjukt mongoglad, vart uppringd av Barbro imorse som hade sett min annons som jag la ut IGÅR, och hon tyckte jag lät "intressant" då hon behöver ridsällskap, ih im so happy. Bana på gården o allt, och sen när jag satt igång henne och om det fortfarande fungerar bra mellan mig och Ella som hon heter så blir det nog lite träninar :) aah. jag dör nu. PRECIS vad jag va ute efter.
iih iih iih. TJOFAN



En gammal bild på mig och Prylen.. Ella är lik fast mörkare :)


Ge precis vad du behöver och ta vad du kan få.

HEJ! Jag har blivit meget dålig på att uppdatera, har ingen lust helt enkelt. Denna helgen har flugit förbi som helgerna brukar göra när man är på hemmaplan. I fredags vart det spontanutgång i Rättvik det var skittråkigt, och det var inte värt att vara bakis HELA dagen igår vilket jag var. Inte förrän kl 21 piggnade jag till, härligt. Då hade jag hela dagen varit på 70 års kalas, men bara luggit i födelsedagsbarnets säng och sovit och dött typ medans alla andra var nere och firade, härligt. Sen från 21 till ca 03 så var jag chaffis, till diverse olika folk. Sen fick jag äntligen "sova". snark.

Just nu sitter jag i soffan, bloggar kikar FB och lyssnar Winnerbäck. Tänkte väl ta och se en film nu, eller två eller tre kanske, ska bara chilla idag, var längesen jag inte gjorde någonting på en hel dag. ADJÖSS



Bjuder på en bild på mig & hella, från när vi var hos Gurra och partajade :)



If only I know what I know today...

Goddag mina vänner.
En liten snabb uppdate innan jag ska ordne mig och dra till Valkis som ska hjälpa mig litt med datorn sen blire filmtajm med henne och Hella. Ikväll  BIO med Mammi och sen myspys hoppas jag :)
TJOFRÄS


Nu small det.


NU har jag äntligen gjort tatueringen, den vart sjukt bra, inte precis som jag tänkt mig men den vart bara till det bättre. Bild kommer imorn typ. Nu är jag lite trött och seg och tänkte lägga mig i soffan i någon passande ställning och kika AA avsnittet som jag missade igår kväll och Idol avsnittet. Sen ska jag nog in till C-A en sväng om jag orkar, men det borde jag, lite mys har ingen dött av. ADJÖ

.



Jag hörde att du grät, när jag inte längre var din.
Sen tog det väl en vecka eller "två" innan hon fick flytta in.


Fan vad jag hatar dig.



Den som gräver en grop åt andra, faller själv däri.

HALLOJS!
Sitter i soffan i välrdigt oskön ställning, och kikar runt, har Kändisdjungeln i bakgrunden, fyfan vilket värdelöst program, usch man skäms ju ihjäl.
Idag har jag lekt med Darlingen, vi var till Lager 70 i Insjön, där de handlades lite underkläder och lite "hygien" artiklar. Sen så var vi till Kupolen och käkade, och jag köpte min drömjacka :) wie.
Sen åkte jag hem och sov en sväng, och sen blev det ICA MAXI med valk.
Och ja sen har jag bara kikat tv, och nu ska jag städa lite, har fortfarande inte gjort det. Skandale.
PUSSHEJ

.




- Slösa ingen tid på en sån som jag



Inga kan ta fel på varann som vi.


Godkväll.
Det var några dagar sedan jag bloggade. Har väl haft fullt upp kan man säga. Fast endå inte fått mycket gjort. Nätterna har jag spenderat inne i stan iaf, trevligt delux. Skönt att slippa va hemma (vilket jag tröttnat på nu.)
Igår var jag och Mims till Lager 157, jag fyndade en Paul Frank huvtröja på barnavdelningen, sjukt nöjd, sen blev det en mössa strumpbyxor och vanliga strumpor. Basplagg så att säga.
Idag gick vi upp tidigt, fixade och sen drog jag till Borlänge för diverse ärenden.
Sen vart det lunchning med Tsunami och bilbyte, sen hämtade jag Valkis och vi hade en väldigt bra eftermiddag :) Nu på kvällningen så har jag bara nördat vid datorn, sett IDOL och ANDRA AVENYN. Slappt och skönt. Imorn ska jag verkligen försöka ta tag i sakerna här hemma, får se hur det går, min självdiciplin är inte den bästa när det gäller såna saker.
Äh nu ska jag göra en lugn L.W spelningslista och lägga mig i sängen och försöka sova. ENSAM?
Tråkigt. Godnatt

.



Oh there’s a whisper in the wind
Something’s going on among the leaves
Can’t put my finger on it, but its calling out my name
There’s no mistaking what this day has to say...


En vacker dag blir ingenting som förr..


HOHO! Nyss hemkommen från stan, min snälla Mammi (extra morsa) skjutsade så snällt hem mig. Ja igår var det utgång på schemat, lite sent påkommet men ja så blev det då. Vid 20 tiden skjutsade farsan mig till Darlingen i Borlänge, där hon lagade mat och inväntade Jansson som var på ingång. När hon väl kommit så förkröka vi lite, sen kom Mattias mfl och vi hoppade in i bilen som skulle ta oss till Falun och Etage trodde vi, men nej det vart Borlänge och bajs S2 istället, hmm det var väl inte kanon kul men det dög. Vi hade definitivt haft det roligare på Etage då det är mer folk där men men. Vid 2 tiden kom Morsan och hämtade mig för att skjutsa mig till B kasern...Och där vart det godnatt och sov gott. Jansson och tatchi hade lite mer bestyr eftersom dom vägrade åka med mig, men hem kom dom iaf, efter några om och men och nån liten fläskläpp ;)

Idag har jag ingenting planerat, har väl tänkt åka in till stan för att handla och hämta lite saker hos Valkis när hon väl svarar på mitt sms hehe. Sen borde jag verkligen ta tag i att städa och sortera här, jag har så SJUKT mycket saker jag ej använder eller har användning för, så ja jag ska väl bara få tummen ur så kanske det sker nå.





Ingen kärlek går att ta för given.


Du gjorde mig lycklig och förvånad.

Klockan är 05.00 och jag är nyss hemkommen.
Bra dag idag. Först ridning i Rättvik, sen i Myckelmyra hos MJ!
Och på kvällen filmmys med C-A igen. Två dagar i rad nu, detta behövde jag!

PUSS OCH GODNATT




- Vad du än gör ta inga råd från mig
Jag vet, de fungerar inge bra.

Den ler mot ärr den som aldrig känt nåt sår...

Hallå! Sitter med laptopen i soffan och kikar på Idol som går på TV, tycker inte att det är speciellt roande om man säger så, jag tycker mest att det är pinsamt, usch. Idag har jag varit på stan med Hella, vi lunchade på Greken och sen så köpte vi ett varsitt fint halsband, och ja mycket mer blev det inte, vi satte oss på en bänk och kollade på folk istället. Sen lämnade jag av henne och drog mig hemåt, där de blev matdax, sen en sväng till Graven för att vattna lite. Och sen nyligen så har jag och Helena sett Seven Punds, de var 3 gången jag såg den, sjukt underbar film som jag kanske redan har skrivit någon gång. SE DEN!

Jaha nu börjar jag bli trött på att vara hemma också, aldrig är jag nöjd, som farsan brukar säga.
Men de finns inge roligt o göra här nu heller. Hmm, den återstående delen av veckan vet jag inte vad jag ska göra.
Annmarie är på fixning så ja jag är helt handikappad utan henne, och det är ju inte kul. Men hon blir nog klar imöra med lite tur. Äsch nu orkar jag inte skriva mer, jag vill tillbaka till Norge just nu. Saknar M men vad gör det?!
Hejdå.



I hurt myself by hurting you.


Framtiden väntar som en farlig gåta...

Man har bråttom dit sen är man där..

.



You can give me a call whenever you like to.
And if you would fall you know I will catch you.
Yeah I'll stick around, I'll be right beside you.







Jag finns för dig <3



You where my everything and I really miss you.

Hallå i stugan. Befinner mig just nu i Karlsbyn, min fackgubbe (Reidar) ringde igår och sa att jag kunde åka hem till SWE för att invänta svar på allt krångel, så jag slipper sitta en hel vecka till i min ensamhet, vilket var helt värdelöst hehe. Så ja igår for jag hem, och skulle ut på krogen på kvällen, men min lilla vän och darling råkade få i sig lite för mycket vin, så på krogen kom hon inte än, då därför fick jag vända ut igen och åka hem, vilken pangkväll det blev då. Men ikväll kanske vi försöker igen, den som lever får se hehe.

Idag ska jag försöka att köpa mig en ny mobil, min har blivit lite mongo, men vad kan man begära när den har varit med mig i 4-5 år och senaste året i 22 minus dag ut och dag in, så den förtjänar att bli pensionerad så att säga.
Nej nu ska jag väl pallra mig upp från sängen kanske. På återseende. ADJÖSS.





- Men vi kommer aldrig vidare, om vi lutar oss tillbaks




Du är svår att leva utan, jag är svår att leva med.

HEJ! Byter nu blogg från NessNass av flera olika skäl.
Detta kommer bli bloggen om mig själv och mitt liv, inte delat med Emilie som de 2 andra bloggarna har varit.
Jag befinner mig just nu i Norge/Vestby, på obestämd tid...jag hoppas att min framtid kommer stå klart inom en snar framtid, men det återstår att se.
Denna vecka har jag inte gjort mycket, jobbade på Måndagen, sen har jag varit hemma  och i princip sovit bort hela dagarna, jag förstår inte hur folk kan vara arbetslösa, hur klarar man det? Jag har redan dött av Tristess, usch. Men men imorn så far jag förhoppningsvis till Kristinemhamn och umgås med Tåg Gabriella som jag kallar henne. Jag hoppas att det ska bli roligt, vilket jag verkligen tror att det kommer att bli.

Nåja nu får det vara nog, har iaf knåpat ihop mitt första blogginlägg på denna blogg. HADE GYTT.





- Jag ville verkligen va din vän, men det var du som lät mig gå.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0