Kom hem till mig så gör vi nåt ihop!

HEJ ALLIHOPA!

Nu var det ett tag sen igen....hmm hur kan det komma sig att jag nu är så dålig på att blogga fast min dator är i full användo nu?! Svaret är vet ej, antar att det inte är tillräckligt med neards som läser så jag tar mig inte tid att knåpa ihop inlägg. Men försöker väl nudå.

Veckan som gått har varit SOLIG OCH FIN!!!!! Jag har fått mycket färg och har även jobbat hårt, har ridit minst 2 ibland 3 pållisar om dagen, longerat som fan och varit iväg på träningar i den otroliga värmen, PUST. Men men idag har jag varit LEDIG som på de flesta helger, så idag har min arbetsuppgift varit att sätta ihop en KLOTGRILL som jag fick av Johan idag, det var fan inte det lättaste kan jag lova er, men efter en timme el två så var den INTAKT, och jag är meget stolt över mitt verk. Så ja grillen har idag även invigts, det vart lite Karré och champinjoner med potatissallad till, gott. Men inget slår farsans grillning, läängtar tills ja kommer hem och ska få smarra i mig de!
Om jag inte skrev det i mitt förra inlägg så har jag och Anja nu kommit fram till att jag ska få 20 dagar semester, fyfan va skönt det ska bli! :)

Nej nu ska jag lyssna vidare på mysmusik sen ska jag gå och krypa ner under täcket med Baby, är as trött så kommer nog somna bums.

Puss & natti nuts





En liten vår/sommar bild:
Jag i Växjö



Du gör min dag.


Halla i stugan!


Det var typ 2 månader sen kanske som jag drog mitt senaste inlägg här i bloggen, men som jag kanske skrev då så har min kääära laptop varit inne på Elgiganten för lagning, och NU är den tillbaka, och jag är back in buisness så att säga ;)

I helgen som varit har Pappa och Helena varit här, dom hade med sig min fina cykel "Råsmarie" ett par sprillans nya sommardäck till Annmarie, min lilla hink grill och lite sommarkläder! Så ja igår var vi in till stan och spenderade ett antal timmar där, det hanns med att ätas 2 ggr, shoppa en del, ta en del öl och vin glas, men det var meget trevligt. Idag har vi skiftat däck, servat ANM o donat lite, nu är hon som ny vill jag påstå, och hon luktar inte hästskit längre, utan nu luktar det vattenmelon inuti, precis som hon ska :) gött!

Mitt helg sällskap drog sig hemåt vid 15 tiden, sedan dess så har jag varit och handlat lite på MAXI, och sedan bara legat i min bäddsoffa (som nu är utbäddad och FETT skön) jag har kikat sista asvnitten av Ponnyakuten, och så har jag sett filmen "White chicks" roligt. Kl närmar sig sovtajm och jag tror  jag ska gosa ner mig under täcket och läsa mina 3 senaste Ridsports tidningar, som följt med hit från K-byn.
Imorn är det jobbtajm igen, det är 5 dagars hård arbete, och på FREDAG ska jag in till stan och spendera helgen på hotell + spa med mammsen, ska bli så nice ! :D Har lite lyx nu, skönt.

Nej ha de gött och förvänta er mer regelbunden update här nu :)

Tjipp / Tjorv




RSS 2.0